Vraag een student Mobiliteit

Hallo, mijn naam is Danique Gommers, 19 jaar oud en een tweedejaars student aan NHTV. Ik heb gekozen voor de differentiatie Mobiliteit binnen de opleiding Built Environment. Op dit moment woon ik nog thuis, dit betekent dat ik elke dag op en neer reis tussen Esbeek (bij Tilburg) en Breda. 

De opleiding ben ik op het internet tegengekomen en na het bezoeken van de open dag was ik er meteen van overtuigd dat dit de opleiding was die ik wilde gaan doen. De reden voor de keuze was de interesse voor het vakgebied, verkeer en vervoer, en de sfeer binnen de school/opleiding. Ook de persoonlijke benadering sprak me erg aan. Binnen de differentiatie Mobiliteit is het programma erg breed, van ruimte en techniek tot de mens. Tevens biedt de opleiding ook ruimte voor eigen invulling. Met name bovengenoemde punten hebben mij ervan overtuigd Mobiliteit te gaan studeren aan NHTV in Breda. 

Heb je vragen over de differentiatie Mobiliteit, studeren in Breda of de academie? Je kunt ze gerust stellen! Ik zal je vragen binnen twee werkdagen beantwoorden.