Driejarig traject na hbo of wo

  Met propedeuse diploma

  • Ben je in het bezit van een elders behaald propedeuse diploma uit een opleiding in het CELTH domein (Leisure, Tourism of Hospitality) dan ben je direct toelaatbaar in jaar 2 van Leisure & Events Management.
  • Voor studenten die hun Propedeuse in een heo domein (hoger economisch onderwijs) hebben behaald, gelden aanvullende eisen om toegelaten te worden: deelname aan de voortgangstoets en voor de internationale tracks tevens aantoonbare kennis van de Engelse taal op B2/C1 niveau.

    Voldoe jij aan deze voorwaarde? Neem dan contact op met Margot Vrijaldenhoven, vrijaldenhoven.m@nhtv.nl 

    Alle andere studenten zijn niet toelaatbaar in jaar 2. 

    Met hbo-diploma

    Ben je in het bezit van een elders behaald hbo-diploma, dan kun je de opleiding Leisure & Events Management doorlopen in twee of drie jaar, afhankelijk van de inhoud van je vooropleiding en je wensen.* In dit geval dien je een verzoek in te dienen bij de examencommissie via examcommitteeafl@nhtv.nl

    * Studenten die al eerder een graad in het hoger onderwijs hebben behaald moeten rekening houden met het betalen van instellingscollegegeld. Het instellingscollegegeld bedraagt € 9.693,- per jaar.

    Tracks jaar 2

    Voldoe je aan de beschreven voorwaarden en start je in jaar 2, dan sla je het algemene propedeusejaar over en start je meteen in één van onze vijf tracks. Dit betekent dat je vooraf een keuze dient te maken uit:

    1. International Event management
    2. Attractions & Theme Parks management
    3. Cultural Venue management
    4. Social Innovation
    5. Leisure management

    Voor track 2 en 4 geldt een selectieprocedure. Houd er rekening mee dat deze selectieprocedures plaatsvinden in mei en juni.

    Inschrijven

    1. Aanmelden via Studielink, let op: kies altijd voor jaar 2 / postpropedeuse
    2. Maak een keuze uit de vijf tracks en mail je keuze naar Margot Vrijaldenhoven, vrijaldenhoven.m@nhtv.nl 
    3. Stuur voor 1 augustus een gewaarmerkte kopie van je propedeuse-getuigschrift of ho/wo-diploma of een verklaring van je huidige opleiding dat je je propedeuse-getuigschrift of diploma ho/wo inmiddels gehaald hebt maar het pas later (uiterlijk 30 september) zult ontvangen

    Contactpersoon

    Margot Vrijaldenhoven, vrijaldenhoven.m@nhtv.nl