Uitwisseling

Een tijdje studeren in het buitenland biedt je de gelegenheid om je grenzen te verleggen, zowel letterlijk als figuurlijk. Je bent in een internationale omgeving, ontmoet mensen van verschillende culturele achtergronden en bovendien is het goed voor je talen. Om kort te gaan, studeren in het buitenland is een prachtige kans… grijp hem!

In het tweede of derde jaar van je studie kun je een half jaar in het buitenland gaan studeren. De opleiding Tourism Management kent een netwerk bestaande uit 100 partner universiteiten, verspreid over de hele wereld. Voor deelname aan een uitwisselingsprogramma moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Overweeg je om binnen Europa op uitwisseling te gaan, dan kom je in aanmerking voor een financiële vergoeding uit het Erasmus+ scholarship programma.

Double Degree

Studenten Tourism Management hebben bovendien de mogelijkheid om een 'Double Degree' te halen. Dit betekent dat je het laatste jaar van je studie volgt op een partnerinstituut. Bij je afstuderen krijg je dan zowel een NHTV-diploma als een diploma van het betreffende partnerinstituut.