Waarom toerisme studeren aan NHTV Breda

  • economische managementopleiding met veel keuzemogelijkheden
  • 50 jaar ervaring in toeristisch onderwijs
  • 78% van de afgestudeerden is (zeer) tevreden over deze studie (bron: HBO-monitor)
  • intensieve interactie met het internationale werkveld
  • samenwerking met grote bedrijven biedt mogelijkheden voor projecten en praktijkstages bij bedrijven als TUI, KLM, Amadeus, Reiswerk, ANVR, NS International, Riksja Travel, ANWB,Travix en Thalys
  • de opleiding is internationaal erkend door de UN World Tourism Organization
  • persoonlijke benadering en begeleiding in een informele cultuur

Waardering

In het onderzoek van de Nationale Studentenenquête 2017 krijgt de opleiding Tourism Management aan NHTV in de categorie Hoger toeristisch en recreatief onderwijs een hoge score.

In de Keuzegids HBO 2015 is NHTV de beste grote hogeschool van Nederland en staat de opleiding Tourism Management in de top 3 van niet particuliere opleidingen.

Awards

NHTV bezit als eerste hogeronderwijsinstelling van Nederland het TedQual-certificaat van de UN World Tourism Organization. Dit certificaat garandeert de hoge kwaliteit van het onderwijs in toerisme en leisure.

Daarnaast is de Academie voor toerisme van NHTV Breda University of Applied Sciences door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) onderscheiden met het ‘bijzonder kenmerk’: ‘Internationalisering‘.

NHTV is één van de eerste 22 gecertificeerde hbo-opleidingen door Thuiswinkel e-Academy. In 2016 ontving NHTV de certificaten voor e-Marketing en e-Commerce Onderwijs. NHTV is de eerste hbo-opleiding in toerisme en recreatie die beide certificaten in ontvangst heeft mogen nemen en laat hiermee zien op hoog niveau e-business onderwijs te verzorgen. Dit certificaat laat zien dat studenten die deze opleiding kiezen straks voldoen aan de toenemende digitale eisen die het bedrijfsleven stelt.

Waarom koos Michelle voor NHTV?

Ik had vanaf het allereerste moment een goed gevoel bij de school.   

Lees hier haar volledige verhaal.