Afgestudeerd aan NHTV? Stay in touch!

NHTV Breda University of Applied Sciences hecht grote waarde aan een goede relatie met haar afgestudeerden. Met het behalen van je diploma is je NHTV-tijd dus niet afgesloten, tenminste niet wat ons betreft!

Graag blijven wij in contact met onze alumni. Uit nieuwsgierigheid, we willen graag weten waar jullie terecht zijn gekomen en waar jullie je momenteel mee bezig houden. Maar ook omdat jullie als geen ander een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van het huidige onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan stageplaatsen, afstudeeropdrachten en het geven van gastcolleges. Bovendien bieden wij jou hier als afgestudeerde de mogelijkheid om in contact te blijven met andere afgestudeerden.

Gezien de steeds grotere diversiteit aan NHTV-opleidingen kent het alumnigedeelte van deze website naast dit algemene deel ook een submenu per opleiding. Hier vind je actuele informatie over jouw opleiding.

Wij hopen dat jij als afgestudeerde veel en vaak gebruik zult maken van deze site. Heb jij ideeën of suggesties? Mail dan naar alumni@nhtv.nl

Selecteer jouw opleiding: