Actueel nieuws

Heb jij een interessant nieuwsitem?  Laat het ons weten.

Dutch Games Awards 2017

NHTV wint alle studentcategorieën op Dutch Game Awards 2017

Op de Dutch Game Awards 2017 is NHTV de winnaar geworden in alle drie de studentcategorieën. Met 8 van de negen nominaties was NHTV vooraf al de grote favoriet. Play:D won met de game The Red Stare zelfs twee awards en Bolt Storm van Kuality Games won de Best Student Technical Achievement.

NHTV doet onderzoek naar cultuurbeleving jongeren

Grote groepen jongeren (met een migratieachtergrond, of in achterstandswijken) nemen vaak geen deel aan culturele activiteiten, ofwel alleen aan culturele activiteiten binnen hun eigen netwerken. Dit houdt maatschappelijke ongelijkheid en sociale tegenstellingen in stand. Om deze jongeren toch meer en breder te betrekken bij culturele activiteiten gaat NHTV onderzoek doen naar hoe verschillende groepen jongeren een breed palet aan culturele activiteiten beleven.

Sleuteloverdracht klooster

Op 8 mei 2017 kreeg NHTV de sleutels van het klooster. Veel zusters van de congregatie “Alles voor Allen” waren aanwezig tijdens de sleuteloverdracht.

 

Nieuws per opleiding

Gezien de steeds grotere diversiteit aan NHTV-opleidingen kent het alumnigedeelte van deze website naast dit algemene actuele nieuws, ook een nieuwsoverzicht per opleiding: