Bart de Graaf - International Tourism Management and Consultancy - 1996

CEO van Itereo.travel - Costa Rica

Wat houdt dat precies in?Naast het neerzetten en continu heruitvinden van de visie achter Itereo Travel Planner, het representeren en bijsturen van (de uitvoering van) het business plan, financieel en personeelsmanagement, is het mijn voornaamste taak om ervoor te zorgen dat er een balans is tussen de vraag en ervaringen vanuit de markt, onze technologische capaciteiten, en de mogelijkheden die er op product-vlak vanuit de bestemmingen voorhanden zijn. Deze lopen nogal eens ver uit elkaar en het vinden van de juiste richting om deze 3 krachten te kanaliseren en het geheel verder te polijsten om te komen tot een optimaal functionerend platform met een ideaal product passend op de wensen van de klant, is mijn favoriete uitdaging.       
 
Wat houdt je alert in deze functie?De mensen in mijn team, de reacties uit de markt op nieuwe releases van ITP, mijn eigen  enthousiasme, nieuws over technologische ontwikkelingen in en rond de reisindustrie, nieuwe releases van concurrenten, etc.
 
Advies aan studenten:

Wacht niet tot de ideale opportunity voorbij komt; kijk met een eerlijk vizier diep in jezelf en vind uit waar je hart ligt, waar je blij van wordt, hoe je anderen kunt helpen, waar je goed in bent en vooral ook waar je niet goed in bent. Focus op je krachten en wees eerlijk en nuchter over waar je niet goed in bent en zoek daar ondersteuning. Geniet van wat je doet en doe het zo mogelijk in het belang van je klanten/doelgroep. Geld verdienen kan nooit je enige doel zijn.

 
LinkedIn profiel