Marcel Broumels - Facility Management (2008) & Master in Imagineering (2009)

Innovation Acceleration Manager bij Essent

Wat houdt dat precies in?Ik ben Innovation Acceleration manager binnen het innovatie team van Essent. Dit houdt in dat ik mede verantwoordelijk ben voor het versnellen van het innovatie proces intern en het innovatie team help om innovaties sneller naar de markt te brengen.   
 
Wat houdt je alert in deze functie?Door continu de markt in te gaan en te zien wat er zich afspeelt op verschillende gebieden (zowel corporate omgeving, start-up omgeving en bijvoorbeeld het onderwijs of onderzoeksgebied) blijf ik mezelf continu prikkelen om op zoek te gaan naar de best mogelijke manieren om innovatie te versnellen en mensen te verbinden.
 
Advies aan studenten:Kies een studie die je vooral leuk lijkt en maak je nog niet te druk over wat je in de toekomst wilt gaan doen als je dit nog niet weet. Niet alleen veranderen organisaties snel en krijgen ze steeds andere verwachtingen van toekomstige medewerkers en type banen, je zult ook zelf steeds meer dingen tegen komen die je aandacht gaan trekken. Door te doen wat je leuk vind, heb je in ieder geval competenties ontwikkeld die je altijd graag in kunt en wilt zetten.
 
LinkedIn profiel
 
Twitter account