Marit Mulders - Functiegericht toerisme en recreatie - 2011

Parkmanager bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Wat houdt dat precies in?

Sinds juli 2016 heeft het park Strand Resort Ouddorp Duin haar deuren geopend voor de eerste gasten van 60 strandvilla’s. Uitbreiding in september 2016 volgt al snel naar 120 strandvilla’s. Eind 2017 moet het gehele park af zijn met in zijn totaliteit 258 strandvilla’s, centrale voorzieningen met o.a. zwembad, restaurant, supermarkt, fietsverhuur, indoor speelplaats enz., voor de eigen gast maar ook voor de omliggende bewoners.

Het opstarten van een nieuw park dat zo snel groeiende is vraagt veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen en is een ware uitdaging. Je hebt met diverse partijen te maken, de koper, de huurder, het bouwbedrijf, de bouwonderaannemers, projectontwikkelaar. Het belang van de gast voorop blijven stellen en niet laten ondergaan in de rompslomp van vertragingen, garantiemeldingen en de nieuwe bouwfases verreist een hoge inzet van het team dat klaar staat om de vakantie van de gast zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Ik ben verantwoordelijk voor het management van het vakantiepark. Tevens ben ik aanspreekpunt voor de eigenaren op het park, alsmede verantwoordelijk voor het vakantiepark met de daarbij behorende faciliteiten. Omgaan met financiën, verantwoordelijkheid, begeleiding en ontwikkeling van het aanwezige team, sales en marketing, maar het grootste gedeelte gaat toch over het daadwerkelijke operationele gedeelte. De afdelingen die hieronder vallen zijn receptie, technische dienst, Fun & Entertainment en samenwerking en contact met de outsourced afdelingen van de horeca en de schoonmaak. Optimalisering van kostenstructuren, binnen de regelgevingen van de wet blijven, klachtenafhandeling, gastentevredenheid, kwaliteitscontroles, investeringen, ontwikkeling van het park, om nog maar een paar zaken te noemen

 
Wat houdt je alert in deze functie?De dagelijkse verandering van behoeften op gebied van het bedrijf zelf, van de gast en van de partners. Steeds blijven proberen de gasten een andere beleving te kunnen bieden door zelf als park mee te veranderen.
 
Advies aan  studenten?Doe de zaken waar je voldoening uithaalt en doe dit met een gezonde dosis passie.
 
LinkedIn profiel