Michiel Brankaert - International Media and Entertainment Management - 2013

Platforms Industry Manager bij Google

Wat houdt dat precies in?Ik werk met grote klanten en reclamebureau’s aan het digitaliseren van hun marketingactiviteiten. Dit houdt heel veel in variërend van programmatisch inkopen tot het soort werk rondom verandermanagement.   
 
Wat houdt je alert in deze functie?Ik doe mijn werk in een heel snel veranderende omgeving, waarin je gewend moet raken aan comfortabel oncomfortabel zijn, wat mij alert houdt. Ik werk momenteel met technologie en marketing/reclame, wat een fascinerende markt is om nu in te opereren.Wat me alert houdt is de noodzaak om continu heel goed mijn werk te doen. Je dient je eigenaar te voelen en verantwoordelijkheid (eigenaarschap) te nemen – dit alles om je vooruit te helpen.
 
Advies aan studenten:Wen eraan om alert te zijn, wen eraan om onzeker te zijn en verwezenlijk elke uitdaging. Neem geen genoegen met minder, leg de lat hoog en denk als een ondernemer. Ik wil hier ook graag wijzen op de noodzaak om je eigenaar te voelen; als je niet gelukkig bent met je huidige situatie, moet je het ten goede veranderen. Het is soms zo simpel.
 
LinkedIn profiel