Peter Bol - Verkeersakademie - 1981

Integrated Business Planning Director bij Slimstock

Wat houdt dat precies in?Integrated Business Planning Director bij Slimstock. Slimstock is een leverancier van planning software. Sales planning, voorraad planning en dus ook inkoop- & manufacturing planning. In dit bedrijf hou ik mij bezig met de commerciële relatie met grote bedrijven in de maak industrie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het helpen van bedrijven met vraagstukken op het terrein van Sales & Operations Planning en/of Integrated Business Planning.             
 
Wat houdt je alert in deze functie?Met name de klant! Slimstock luistert erg goed naar zijn klantenkring. Daarom zijn zij ook trots op een retention rate van 93%. Diezelfde klant houdt ook mij alert. Luisteren naar de behoefte, marktstudie en samen met anderen seminars en focus dagen organiseren.
 
Advies aan studenten:Het allerbelangrijkste is doen wat je leuk vindt. Een baan of een zelfstandige kan alleen maar succesvol worden als je blij bent met wat je doet. Dus luister veel, leer veel, vraag veel en doe iets waar je hart ligt.
 
LinkedIn profiel