Randy Wirht - Facility Management - 2006

Site Facility Manager & Europe Sustainability CoE Manager bij ons Procter & Gamble Account bij JLL (voorheen Jones Lang LaSalle) 

Wat houdt dat precies in?In mijn Facility Manager functie ben ik facilitair verantwoordelijk voor de P&G Campus in Schwalbach, Duitsland waar ongeveer 2.000 mensen werken. Dat betekent het leveren van de diensten Schoonmaak, Technisch gebouw beheer, HS&E, Project Management, Catering en Restaurant service, Financiën, Wagenpark beheer, Beveiliging, Inkoop, Afvalverwerking, Gevaarlijke stoffen, Verhuizingen, Evenementen management, Vergader technische installaties en ga zo maar door. Daarnaast ben ik als Sustainability manager verantwoordelijk voor alle initiatieven en projecten op het gebied van duurzaam ondernemen in Europa. Mijn team bestaat uit meer dan 30 medewerkers en meer dan 150 onderaannemers.               
 
Wat houdt je alert in deze functie?Geen enkele dag is hetzelfde, elke dag heeft zijn eigen uitdagingen. Waar ik op maandag kan werken aan een beveiligingsconcept voor de campus, kan ik op dinsdag werken aan een strategisch plan voor investeringen de komende jaren. Dan zal de woensdag in het teken kunnen staan van veiligheid en veilig werken, donderdag is dan voor Soft services (schoonmaak, postkamer, ongediertebestrijding etc.) en het maken van een prijsconcept voor catering, restaurant en koffie. De vrijdag is dan gereserveerd voor innovaties, administratie, financiën, personeelsmanagement, strategisch portfolio management, technisch management en Customer Service en ga zo maar door. De week erna kan ik dan met totaal andere dingen bezig zijn. Mijn werk is erg divers en zal nooit vervelen en er kan altijd iets ‘fout’ gaan, zoals een brandalarm; ook daar heeft mijn team een belangrijke functie.
 
Advies aan studenten:Ik kan natuurlijk zeggen; goed opletten op school, je best doen en zoveel mogelijk proberen te leren. Dat is allemaal waar maar ik was zelf nooit het goede voorbeeld van een voorbeeldige student.

Mijn advies is: blijf vooral jezelf, ben met alles positief, geniet van alles wat je doet en probeer er je eigen voordelen eruit te halen. Je zal niet beginnen in je droombaan en dat is niet erg. Als je jouw droombaan dan bereikt, heb je daarna nog hogere, grotere doelen.

Mijn studenten jaren hebben mij gevormd tot wie ik nu ben, mede daardoor heb ik een groot netwerk en kan ik erg goed met mensen (samen)werken. Ik ben altijd mezelf gebleven; vrolijk, altijd leergierig, erg sociaal, communicatief sterk en met een gezonde dosis zelfvertrouwen!
 
LinkedIn profiel