Starterslift

Starterslift ondersteunt ambitieuze startende ondernemers in West- en Midden- Brabant.

Ben jij die ondernemer met:

  • Een innovatief idee of een bijzonder talent?
  • Je hebt de drive daar een bedrijf van te maken dat vanuit Midden- of West-Brabant werkt.
  • En je onderneming is jonger dan vijf jaar of je bent starter?


Kijk dan eens op www.starterslift.nl

Business Club Etten Leur helpt jonge ondernemers op weg

Business Club Etten Leur (BCEL) is een businessclub bestaande uit ondernemers en professionals uit Etten-Leur en omgeving. BCEL wil startende ondernemers de helpende hand gaan bieden door hen te ondersteunen bij het realiseren van hun businessplan/idee.

Onderliggende gedachte is dat er veel ondernemers in spé bestaan die hele innovatieve ideeën hebben, maar niet tot wasdom komen omdat deze potentiële ondernemers niet over de middelen, kennis of netwerk beschikken om dit idee te transformeren naar een uitvoerbaar businessplan.

Op basis van een competitief selectieproces worden er in de BCEL Bootcamp 2014 drie business ideeën geselecteerd die uitgewerkt gaan worden tot een volledig businessplan.

Een jaar na het selecteren van de drie plannen en het begeleiden van de deelnemers tot het verwezenlijken van hun plan zal één ondernemer tot uiteindelijke winnaar worden uitgeroepen.


Selectiecriteria:

  • Jonge potentiële ondernemers uit Etten-Leur en omgeving
  • Individueel of als team van maximaal 3 personen
  • Het businessplan/idee moet innovatief zijn, en/of bijdragen aan duurzaamheid of een groen karakter hebben. Moet profitable zijn, derhalve uitzicht op winstgevendheid. Moet financierbaar zijn. Moet uitvoerbaar zijn binnen een periode van een jaar.

Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met Business Club Etten Leur: info@bcel.nl