Vacaturebanken stedenbouw, logistiek en mobiliteit

Weet jij nog interessante organisaties die niet in onderstaand overzicht mogen ontbreken. Laat het ons weten via alumni@nhtv.nl

Adzuna

Adzuna is een zoekmachine voor vacatures die een overzicht geeft van elke baan, overal.
Onze missie is om de beste plek te zijn om te starten met het zoeken naar een baan

Attentix

Attentix is de specialist in logistiek en supply chain gerelateerde functies vanaf middelmanagement en hoger. Onze ervaring en ons uitgebreide internationale netwerk zijn de basis voor de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten.

Continu

Continu is een intermediair voor de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek.

CTS Techniek

CTS Techniek is een intermediar voor de vakgebieden Afbouw, Installatietechniek, Bouwkunde, Machinebouw en Staalbouw.

Focus Engineering

Focus Engineering:
•Maakt de perfecte match tussen engineers en projecten.
•Kent de hele markt door hyperspecialisatie.
•Levert oplossingen op maat.

Indeed.nl

Met één enkele zoekopdracht toegang tot duizenden vacatures.

Ingenieur NEXT

Een vacaturebank voor HBO/WO geschoolde Ingenieurs met technische vacatures voor verschillende branches, ook in de bouw.

Laboray

Laboray heeft als ambitie de meest complete vacature zoekmachine van Nederland te zijn.

Lybrae Consultants

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. Zij zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

Maandag®

Maandag® detacheert interim-professionals die van hun werk houden. En met veel succes. Want Maandag® is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Vanuit 16 vestigingen, die landelijk zijn verspreid, plaatsen wij interim-professionals bij de overheid en de profit sector. En op een breed scala aan vakgebieden.ou op zoek gaan.

Matchability

Matchability is de vaste flexibele schil voor woningcorporaties.

Mobycon People

Mobycon People is gespecialiseerd in werving, selectie en detachering van deskundigen binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij beschikken over een groot bestand en netwerk van vakspecialisten en generalisten waarmee we snel de juiste persoon vinden voor het project en organisatie(cultuur) van onze opdrachtgevers (met name overheden).

Moteq

Moteq werft, selecteert en detacheert technici in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek

Onsite Engineers

Onsite Engineers is in Nederland dé werkgever voor afwisselende technische functies binnen industriële serviceorganisaties. Niet alleen in Nederland, maar over de gehele wereld!

De Pooter

Uitzendbureau De Pooter heeft regelmatig interessante vacatures op het gebied van logistiek in de Kanaalzone tussen Gent en Terneuzen.

Schaub Recruitment

Werkzoekenden (starters, mediors en seniors) met kennis en relevante ervaring brengen wij graag in een positie die bij hen past. Ons geografische werkgebied betreft primair Den Bosch met een ruime straal van 30 kilometer.

Synned VROM advies

Synned is een advies en detacheringsbureau op het gebied van de fysieke leefomgeving. Wij zijn actief op de vakgebieden bouwen, ruimtelijke ordening en milieu. Met onze vaste professionals hebben we alle specialismen in huis, van bouwplantoetser tot geluidstechnicus, van handhaver tot procesmanager. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van consultants en professionals. Synned onderscheidt zich door een zeer grote betrokkenheid gedurende het gehele traject. Onze dienstverlening is resultaat gericht, met een persoonlijke benadering. Wij leveren aan diensten (semi) overheden, projectontwikkelaars, architectenbureaus, woningbouwstichtingen en particulieren.

Trovit Logistic Jobs

Trovit - De zoekmachine voor logistieke vacatures.

Vacatures.nl

Op deze website kan je met behulp van trefwoorden bijvoorbeeld "logistiek", "stedenbouw" of "mobiliteit" vacatures in deze branches vinden.

Werkxyz

Werkxyz is de plaats waar werkzoekenden en werkgevers bij elkaar komen. Plaats ook je CV op deze site en laat werkgevers naar jou op zoek gaan.

YoungCapital

YoungCapital brengt veelbelovende talenten en bedrijven bij elkaar.