Vacaturebanken toerisme, vrijetijd en hospitality

Weet jij nog interessante organisaties die niet in onderstaand overzicht mogen ontbreken. Laat het ons weten via alumni@nhtv.nl

Accor Jobs

De website voor vacatures binnen de Accor Hotelgroup in Nederland.

Adzuna

Adzuna is een zoekmachine voor vacatures die een overzicht geeft van elke baan, overal.
Onze missie is om de beste plek te zijn om te starten met het zoeken naar een baan

Brederode Consultants

Brederode Consultants is het enige executive search bureau dat volledig gespecialiseerd is in de werving en selectie voor directie en management posities in de dienstverlening. Brederode werkt in de travel branche, maar ook in aanpalende sectoren als leisure, hospitality, media, facilitaire dienstverlening, arbozorg en belangen-organisaties. Brederode Consultants bemiddelt kandidaten die de customer experience in hun dna hebben. En kijkt daarbij verder dan alleen een op het oog ideaal cv. Persoonlijke eigenschappen en specifieke ervaringsfeiten worden even zozeer mee gewogen om te komen tot een mooie match tussen onze kandidaten en de opdrachtgevers.

CenterParcs Jobs

De website voor vacatures binnen Center Parcs Europe.

EU Careers

De website voor banen binnen EU organisaties.

Event-Jobs

Eventjobs is dé vacaturebank voor de evenementen branche met een overzicht van vacatures voor fulltime en parttime banen, freelance projecten, vakantie werk en stageplaatsen.

expertsIn travel

expertsIn travel is een wervings- en selectiebureau dat sinds 2011 actief is binnen de Nederlandse reis- en luchtvaartbranche. Als bureau hebben wij ruime ervaring in het invullen van functies op diverse niveaus binnen genoemde branches en zijn wij de belangrijkste schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Ook voor alumni van NHTV.

Vandaar onze filosofie: expertsIn travel - professionals connected.

Flex Work in Travel

Flex Work in Travel is specialist in arbeidsbemiddeling voor de reisbranche. Op basis van een meer dan gemiddelde kennis over de branche zorgen we zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten voor de best mogelijke match. Persoonlijke benadering staat daarbij centraal. 

Glassdoor

Glassdoor heeft de zoektocht naar een baan aanzienlijk veranderd door naast een vacaturebank, ook de mogelijkheid te bieden om een weloverwogen keuze te maken voor een toekomstige werkgever.

HES Global

Operating worldwide from our offices in Spain, Switzerland, China, Hong Kong, Singapore, India, Indonesia, Caribbean, UK & Benelux, HES Global brings a new focus to the world of recruitment. We cover placements in Asia, Middle East, South Pacific, Europe, Latin America & Caribbean. 

Hospitality Graduate Recruitment (H-G-R)

The market leading online hospitality database for graduate and undergraduate recruitment. We help you, the hospitality management graduate or undergraduate find employment and training with quality employers within the hospitality industry globally, at no cost. Our online hospitality graduate recruitment database allows employers to search for your CV, and allows you to apply online for jobs and training placements globally.

Hospitality Support

Hospitality Support is de all-in dienstverlener voor personele ondersteuning binnen recreatie en horeca.

Hotelprofessionals.nl

Dé Hotel Vacature Site voor alle Hotel Vacatures in Nederland.

HRC International

Internationale vacatures in de hospitality branche.

I Work In Hotels

I Work In Hotels is a website that caters for the hospitality industry. Find jobs in top hotels here.

In Person

In Person brengt ook in de reisbranche vraag en aanbod van tijdelijke cq flexibele arbeid bij elkaar.

Indeed.nl

Met één enkele zoekopdracht toegang tot duizenden vacatures.

Jobs in Travel 

Jobs in Travel is de vacaturebank voor de reisbranche, travel, leisure, hotellerie en toerisme.

Laboray

Laboray heeft als ambitie de meest complete vacature zoekmachine van Nederland te zijn.

MICHIEL LIGTENBERG

MICHIEL LIGTENBERG is in Nederland de meest gespecialiseerde headhunter voor de gehele toeristische- en vrijetijdsindustrie, met een focus op de werving van kandidaten voor bepaalde, onbepaalde en tijdelijke duur. 

Reisindustriejobs.nl

Dé vacaturebank voor banen in de reiswereld in Nederland, België, de Nederlandse Antillen en Aruba.

Reiswerk

Op Reiswerk.nl staat een uitgebreide vacaturebank met actueel aanbod uit de reisbranche.

Samac Eurojobs

Een uitzendorganisatie gespecialiseerd in bemiddeling en werving van tijdelijke en vaste banen in de reis- en hotelbranche.

Schaub Recruitment

Werkzoekenden (starters, mediors en seniors) met kennis en relevante ervaring brengen wij graag in een positie die bij hen past. Ons geografische werkgebied betreft primair Den Bosch met een ruime straal van 30 kilometer.

Seizoenwerk.nl

Een website voor bijbanen en vakantiewerk.

Sport-Netwerk.nl

Sport-Netwerk.nl is een sportvacature- en opleidingswebsite, een online platform voor een ieder die op zoek is naar een stage, baan of opleiding in de sport.

Sterren zoeken sterren

Op deze website vind je de vacatures van alle vijfsterrenhotels in Amsterdam en Schiphol. De hotels hebben een uniek samenwerkingsverband om de carrièremogelijkheden binnen deze enerverende bedrijven te promoten.

Theatervacatures.com

Theater, film en televisievacatures.

TravelPro

Het vakblad TravelPro heeft op haar website een platform met vacatures voor de reisbranche.

Travmagazine

Het reisvakblad Travmagazine heeft op internet een actueel aanbod vacatures. 

Trovit Tourism Jobs

Trovit - De zoekmachine voor toerisme vacatures.

Uitzendbureau.nl

Op deze website staan maar liefst 25.000 vacatures van uitzendbureaus. Je kunt bijvoorbeeld de zoekwoorden "hotel", "toerisme", "hospitality" of "entertainment" gebruiken voor een overzicht van vacatures in deze branches.

Vacatures.nl

Op deze website kan je met behulp van trefwoorden bijvoorbeeld "hotel", "toerisme", "hospitality" of "entertainment" vacatures in deze branches vinden.

Werken bij Landal.nl

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 75 parken met in totaal circa 12.000 bungalows.

Werken bij Optisport.nl

Optisport is een sportieve organisatie met een leidende positie in de sport- en leisurebranche. Met meer dan 200 sport- en recreatieaccommodaties is Optisport een van de grootste exploitanten van Nederland.

Werken bij Pathé

Vacatures op het hoofdkantoor en in de bioscopen van Pathé.

Werken in een hotel.nl

De landelijke vacaturesite voor een baan in een hotel. Uniek van deze site is dat hierop alle vacatures van de aangesloten bedrijven vermeld worden, dus ook startersfuncties en stageplaatsen.

WerkinAfrika.nl

Behoefte aan die culturele rollercoaster, afgestudeerd maar nog geen zin in het Hollandse stramien, samen met je partner wilde toekomstplannen, met pensioen maar nog lang niet uitgeblust, op zoek naar een avontuurlijke stage, bijdragen aan een betere wereld, jaartje sabbatical of lustig ontslag genomen? Dan is WerkinAfrika precies wat je zoekt!

YoungCapital

YoungCapital brengt veelbelovende talenten en bedrijven bij elkaar.