Veel gestelde vragen alumni

Toon alles / Verberg alles

Wanneer ben ik een alumnus?

De Latijnse termen 'alumni' en 'alumnus' worden wereldwijd gebruikt voor afgestudeerden van een opleiding. Zodra je je NHTV bachelor of masterdiploma hebt behaald, behoor je tot de alumni van NHTV.

Alumnus - mannelijk ev
Alumni - mannelijk mv
Alumna - vrouwelijk ev
Alumnae - vrouwelijk mv

Waarom heeft NHTV een alumnibeleid?

Het beleid van NHTV Breda University of Applied Sciences ten aanzien van haar afgestudeerden is gericht op het stelselmatig bevorderen van een goede relatie met de afgestudeerden zodat een professioneel en structureel netwerk kan ontstaan dat zakelijk en sociaal interessant is voor beide partijen.

De afgestudeerden van NHTV Breda University of Applied Sciences die zich in het werkveld bevinden, vormen een belangrijke doelgroep voor de hogeschool. Zij kunnen met hun opgedane kennis, ervaring en contacten als geen ander een zinvolle bijdrage leveren aan de kennisontwikkeling van docenten en studenten. Bovendien kunnen zij de positie van studenten die het werkveld in gaan versterken.

Heb je vragen over het alumnibeleid van NHTV Breda University of Applied Sciences, neem dan contact op met Mireille Visser via alumni@nhtv.nl

Contactgegevens alumnibeleid NHTV

Alumnibeleid NHTV
T.a.v. Mireille Visser
Postbus 3917
4800 DX Breda

Tel 076-5322264
Fax 076-5322256
Email: alumni@nhtv.nl

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Om je persoonlijke gegevens in de alumnidatabase te wijzigen dien je eerst in te loggen in de database met je e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. In het selectiescherm van de database klik je vervolgens op het icoontje "Eigen gegevens wijzigen".

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Om je e-mailadres in de alumnidatabase te wijzigen dien je eerst in te loggen in de database met je oude e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. In het selectiescherm van de database klik je vervolgens op het icoontje "Eigen gegevens wijzigen".

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Om je wachtwoord voor de alumnidatabase te wijzigen, dien je eerst in te loggen in de database met je e-mailadres en het bijbehorende oude wachtwoord. In het selectiescherm van de database klik je vervolgens op het icoontje "Wachtwoord wijzigen"

Hoe registreer ik mezelf in de alumnidatabase?

Via de inlogpagina van de database kun je het registratieformulier invullen. Het registratieformulier kent een minimum aantal verplichte velden, zonder deze velden kunnen zou je profiel onvindbaar zijn in de database. Na het verzenden van het registratieformulier wordt je profiel binnen enkele werkdagen geactiveerd, hierover ontvang je een e-mail. Na activering van je profiel heb je toegang tot de database.

Ik heb geen e-mailadres, kan ik mij dan toch registreren?

Helaas is het zonder e-mailadres niet mogelijk je te registreren in de alumnidatabase.

Ik ben een oud-studiegenoot uit het oog verloren, kan NHTV hierbij helpen?

De eerste manier om weer in contact te komen met oud-studiegenoten is je in te schrijven in de alumnidatabase. Hiermee krijg je toegang tot de gegevens van ruim 6000 mede-alumni.

Mocht de studiegenoot waar je naar op zoek bent niet geregistreerd staan in de alumnidatabase, dan kunnen wij op jouw verzoek de betreffende persoon een berichtje sturen (naar de laatste adresgegevens die van deze persoon bij ons bekend zijn) met het verzoek rechtstreeks contact op te nemen met jou.

Het is dus aan deze persoon zelf om al dan niet te reageren. Wij verstrekken nooit rechtstreeks de bij ons bekende adresgegevens van onze alumni.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Op de inlogpagina van de alumnidatabase 'Wie is waar' is het mogelijk om via een 'automatic reply' je wachtwoord op te vragen. Het wachtwoord wordt per omgaande naar het in de database geregistreerde e-mailadres gestuurd.

Mocht dit e-mailadres niet meer in gebruik zijn, stuur dan even een e-mail naar alumni@nhtv.nl zodat wij dit e-mailadres voor je kunnen wijzigen.

NHTV heeft op geen enkele manier inzicht in de zelfgekozen wachtwoorden.

Ik ben vergeten met welk e-mailadres ik geregistreerd sta

Zonder het e-mailadres waarmee je in de database geregistreerd staat, kun je niet inloggen in de database of een vergeten wachtwoord opvragen.

Stuur een e-mail naar alumni@nhtv.nl, dan kijken wij voor je na met welk e-mailadres je geregistreerd staat in de alumnidatabase

Mocht dit e-mailadres niet meer in gebruik zijn, dan kunnen wij dit ook voor je wijzigen in een wel functionerend e-mailadres.

Ik kan niet inloggen in de alumnidatabase

Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:

1. Je staat geregistreerd met een ander e-mailadres dan het e-mail adres waar je nu mee probeert in te loggen -> stuur een e-mail naar alumni@nhtv.nl dan kijken wij dit voor je na.

2. Je wachtwoord is niet correct. Vraag het wachtwoord op via de 'automatic reply' op de inlogpagina van de alumnidatabase.

3. Je hebt je nog nooit geregistreerd in de alumnidatabase -> Vul het inschrijfformulier in, je profiel wordt vervolgens zo spoedig mogelijk geactiveerd.

4. Geen van bovenstaande oorzaken: stuur dan een mailtje met je inlog-probleem naar alumni@nhtv.nl

Kunnen oud-medewerkers en -docenten zich ook registreren in de database?

Ja, oud-medewerkers en -docenten kunnen zich ook registreren in de alumnidatabase.

Waarom moet ik mij registreren in de alumnidatabase?

Wil je toegang tot het netwerk van circa 5500 NHTV / NWIT / VAT -alumni voor zakelijke of sociale doeleinden, dan dien je je eerst zelf te registreren.

Wie heeft er toegang tot de alumnidatabase?

Alle alumni die zichzelf hebben geregistreerd, hebben toegang tot de gegevens in de alumnidatabase. Daarnaast hebben alle docenten en medewerkers van NHTV toegang tot de database.

Studenten hebben GEEN toegang tot de alumni-database.

Ik ben afgestudeerd. Wat moet ik nu?

Wil je met zoveel mogelijk mensen na je studie contact houden en deel uitmaken van een groeiend en interessant netwerk van studie- en vakgenoten? Vermeld dan je persoonlijke gegevens in de alumnidatabase op deze website.

Hoe kan NHTV mij helpen met het vinden van een baan?

Kijk op het Carrièreplein bij het onderdeel vacatures. Iedere week wordt dit onderdeel aangevuld met nieuwe actuele vacatures uit het werkveld.

Je vindt hier tevens een overzicht van de alle relevante vacaturebanken.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel jouw vraag aan NHTV.