Ik en mijn bedrijf

Naam:Patrick Faasse
E-mailadres:info@safari-planner.com
Jaar van afstuderen:2005
Afstudeerrichting:ITMC
Naam bedrijf:     Safari-planner.com
Vestigingsplaats:Breda
Internetsite:www.safari-planner.com
Omschrijving van jouw bedrijf:safari-planner.com is een bemiddelaar en dienstverlener voor lokale safaribedrijven in Oost-Afrika. Via de website kunnen zij hun safari's aan de Nederlandse markt bieden zonder zelf grote investeringen te hoeven maken of international marketing kennis te hebben. Op deze manier probeert safari-planner.com een internationaal concurrerend speelveld te creëren waar ook deze kleinere lokale safaribedrijven aan kunnen meedoen. Voor de consument betekend safari-planner.com een overzichtelijk en breed aanbod aan safari's, veel achtergrond informatie en praktische tips op een makkelijk te navigeren website. De safari's kunnen eenvoudig naar uw wens worden aangepast om vervolgens vrijblijvend offerte aan te vragen bij de lokale safaribedrijven.  
Belangrijkste reden om voor jezelf te beginnen:Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en natuurlijk de vrijheid van het maken van eigen keuzes.   
Tip voor andere alumni die overwegen een eigen bedrijf te starten:Goede voorbereiding, leren van anderen en op je eigen kwaliteiten blijven focussen.