Ik en mijn bedrijf

Naam:Sarah Spanoghe
E-mailadres:welkom@de-inhoudstafel.be
Jaar van afstuderen:2008
Afstudeerrichting:International Leisure Management
Naam bedrijf:     De Inhoudstafel
Vestigingsplaats:Vlaanderen, België
Internetsite:www.de-inhoudstafel.be
Omschrijving van jouw bedrijf:De Inhoudstafel richt zicht op klantbeleving, en vertelt dit verhaal via Storytelling. Geen grafieken en saaie analyses. Wel advies met inhoud, sappig verteld en vlot leesbaar.
Bij mij koopt de horecaondernemer geen concept maar inzicht. De horecaondernemer weet exact waar hij naartoe wil, en weet via het belevingsverhaal ook, hoe het bij zijn klant overkomt. De Inhoudstafel houdt de ondernemer een spiegel voor, en dat via de emotie van de horecaklant. Het belevingsverhaal kan de horeca-uitbater gebruiken, als weetje, of als tool om zijn uitstraling bij te schaven en aan te passen aan de weg die hij wil bewandelen.
Belangrijkste reden om voor jezelf te beginnen:De liefde voor de horecasector en de passie voor Storytelling. Eindelijk kan ik de 2 combineren in een uniek horeca-advies-concept.
Tip voor andere alumni die overwegen een eigen bedrijf te starten:Be a flamingo in a flock of pigeons! Pas je niet in een hokje en ben je geen schaap, doe dan je eigen ding! Geloof in jezelf en sta er!