Leisure Management

Inhoud

Door projecten in samenwerking met het werkveld uit te voeren, word je opgeleid om binnen, maar zeker ook tussen de vrijetijdssectoren te kunnen functioneren. Je rol wordt die van een innovatieve verbinder, van een spin in het web. Continu ga je op zoek naar het leggen van relaties en het zoeken naar creatieve business- of samenwerkingsmodellen. De opgedane kennis uit de vrijetijdssector weet je ook te vertalen naar en in te zetten in andere sectoren binnen onze maatschappij. De inzet en het gebruik maken van diverse thema’s is hetgeen wat de track Leisure Management het meest kenmerkt. Nieuwe kansrijke oplossingen zijn het gevolg.

Toekomstig werkveld

Door je brede oriëntatie op de sectoren en kennis van verschillende thema’s ben je in staat om als verbinder in het werkveld op te treden. Jij weet organisaties, projecten en beleid aan elkaar te koppelen. Jouw ultieme toekomstige  uitdaging ligt in het managen en verbinden van verschillende belangen. Afgestudeerden komen bijvoorbeeld terecht bij; gemeenten, multinationals, sportorganisaties, evenementenbureaus, vrijwilligersorganisaties, maar ook bij attractieparken, poppodia en musea.
De track Leisure Management is jouw keuze als je een allrounder bent die met een brede kijk binnen het vrijetijdswerkveld werelden weet te combineren.

Deze track wordt aangeboden in het Nederlands.