Driejarig traject na vwo

Heb je een vwo-diploma of een vergelijkbaar buitenlands diploma, dan kun je een driejarig vwo-traject volgen. Dit traject wordt in het Engels aangeboden en heeft een internationale setting omdat ook buitenlandse studenten dit driejarig traject kunnen volgen. Je krijgt dezelfde opleiding en diploma als bij het reguliere traject, alleen doe jij er drie jaar over. Met dit traject kies je automatisch voor de Engelstalige brede track.

Jaar 1

Onderwerpen als imagineering, projectmanagement, operationeel management, marketing, leisure direction en onderzoek komen aan bod in projecten en theoretische lessen. Daarnaast volg je een zogenoemd creatief leiderschap programma, dat gericht is op je persoonlijke vaardigheden en ontwikkeling. Hierbij krijg je ondersteuning door een coach die je ook voorbereid op je stage.

Jaar 2

In het tweede jaar ben je vooral bezig met een stage (zeven maanden). Je kunt kiezen voor een stage in Nederland of, bij voorkeur, in het buitenland. Tijdens dit jaar heb je ook de kans om een half jaar op uitwisseling te gaan bij één van de partner universiteiten met aansluitend of voorafgaand een stage van vijf maanden. In de maanden dat je geen stage loopt werk je aan een project op NHTV in Breda.

Jaar 3

Het laatste jaar is gericht op verdiepen en afstuderen. In het eerste half jaar kies je een minor. Vanaf januari werk je aan een individueel afstudeeronderzoek, waarbij je een scriptie schrijft.

Tips

Als je wilt starten met deze driejarige opleiding dan is het belangrijk dat je:

  • een zelfstandige en proactieve studiehouding hebt;
  • bereid bent om voor aanvang van je studie bepaalde stof te bestuderen;
  • de Engelse taal goed beheerst.

Contact

Heb je nog vragen of  wil je meer informatie? Neem dan contact op met Guido Aerts (aerts.g@nhtv.nl).

Inschrijven voor het vwo-verkort traject

Aanmelden via Studielink: je schrijft je in voor de studie International Leisure & Events Management (dus niet voor de studie Leisure & Events Management) waarna je direct de keuze voor het driejarige traject aangeeft.