Minors

Wil je een breed opgeleide of juist een meer gespecialiseerde professional worden? In het eerste semester van het vierde jaar heb je de mogelijkheid een verbredende of juist verdiepende minor volgen, waarmee je 30 studiepunten kunt behalen.

Verbredende minors

Volg je een verbredende minor, dan verbreed je je kennis en vaardigheden en kijk je verder dan de grenzen van je eigen vakgebied. Je werkt samen met studenten en docenten van verschillende academies en disciplines, waardoor je meer interdisciplinair leert denken en werken. De opdrachten en casuïstiek komen tot stand in samenwerking met het werkveld. Onze verbredende minors worden Engelstalig aangeboden. Alle studenten kunnen hieraan deelnemen. Hier vind je een overzicht van onze verbredende minors.

Verdiepende minors

Volg je een verdiepende opleidingsminor bij NHTV, dan verdiep je je kennis en vaardigheden door je verder te specialiseren in je eigen vakgebied. Deze minors zijn speciaal ontwikkeld voor studenten die een opleiding volgen binnen het betreffende vakgebied. NHTV-studenten die een verwante opleiding volgen, worden onder bepaalde voorwaarden ook toegelaten. Hier vind je een overzicht van de verdiepende minors, die je binnen deze opleiding kunt volgen.

Meer informatie over minors

Bij vragen kun je contact opnemen via minordesk@nhtv.nl.