Hbo Logistics Management

Zorg jij dat de iPad op tijd in de winkels ligt? Voorkom jij lange wachtlijsten in het ziekenhuis? Of regel je de bezoekersstromen op een luchthaven? Alles is mogelijk! Na je afstuderen ben jij de spin in het web die zorgt voor een optimale communicatie en een slimme organisatie van logistieke processen.

Je wordt opgeleid tot logistiek manager. In deze opleiding ligt de nadruk op de financieel-economische aspecten en marketing van logistieke processen. Heb je meer interesse in de techniek van het opslaan en transporteren van goederen? Dan past de opleiding Logistics Engineering waarschijnlijk beter bij je.

Jouw carrière in de logistieke wereld

Als afgestudeerde ben je een kei in het verbinden van logistieke processen, goederenstromen en communicatie. Je start meestal in een junior- of assistentfunctie en kunt doorgroeien naar een managementpositie. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als logistiek analist, planner, consultant ICT, inkoopmanager, supply chain manager of projectmanager. Transportbedrijven, productiebedrijven, multinationals en vele andere organisaties zijn altijd op zoek naar logistieke talenten.

Let op:

De opleiding Logistics Management wordt vanaf collegejaar 2019-2020 mogelijk in het Engels aangeboden. Aanmelden voor collegejaar 2019-2020 is mogelijk vanaf 1 oktober 2018.

Bekijk het filmpje over Anne, student Logistiek