Discover your future @ NHTV

Heb je je diploma (bijna) gehaald en wil je komend jaar de tijd nemen om je goed voor te bereiden op je vervolgopleiding? Dan is het tussenjaar Discover your future misschien iets voor jou!

Een weloverwogen studiekeuze 

Het programma Discover your future helpt je bij het kiezen van een studie die echt bij je past. Het schakeljaar biedt je een intensieve oriëntatie op een vervolgopleiding in logistiek of toerisme én op het toekomstige werkveld. Je kunt 4 maanden (1 traject) of 8 maanden (2 trajecten) deelnemen aan dit programma.

Wat houdt het programma in?

Je gaat 4 dagen per week betaald aan de slag in de branche van jouw voorkeur (logistiek of toerisme). Ook volg je 1 dag per week vakinhoudelijke cursussen of trainingen ten behoeve van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kort samengevat bieden we je:

  • werken in de branche: je maakt kennis met het werkveld en doet werkervaring op.
  • werkplekleren: je voert werkveldopdrachten uit en oriënteert je op het bedrijfsleven.
  • onderwijsleertraject: je volgt vakinhoudelijke cursussen en wordt begeleid bij werkveldopdrachten.
  • persoonlijk ontwikkeltraject: door middel van workshops, trainingen en coaching leer je samenwerken en effectief leren en stimuleren we je persoonlijke ontwikkeling.

Na Discover your future

Het tussenjaar bereidt je voor op één van onze opleidingen in logistiek of toerisme. Na afronding:

  • kun je een bewuste studiekeuze maken
  • heb je werkervaring en vakinhoudelijke kennis opgedaan
  • weet je wat er in het hbo van je verwacht wordt
  • heb je jezelf beter leren kennen: wie je bent, wat je kunt en wat je wilt

Kosten en verdiensten 

Dit programma kost € 500 per periode van 4 maanden. Een 18-jarige verdient minstens het minimumloon bij een werkweek van 32 uur. Je werkt via Randstad, die tijdens het traject fungeert als jouw werkgever.

Start en aanmelden

Beide trajecten starten in september 2017 en in januari 2018  bij een minimale deelname van 5 personen. Heb je interesse? Vul dan het contactformulier in; dan nemen wij contact met je op.

Vul hier je gegevens in