Minor programma

Wil je een breed opgeleide of juist een meer gespecialiseerde professional worden? In het eerste semester van het vierde jaar bij NHTV Breda heb je de mogelijkheid een verbredende of juist verdiepende minor te volgen, waarmee je 30 studiepunten kunt behalen.

Verbredende minor

Volg je een verbredende minor, dan verbreed je je kennis en vaardigheden en kijk je verder dan de grenzen van je eigen vakgebied. Je werkt samen met studenten en docenten van verschillende academies en disciplines, waardoor je meer interdisciplinair leert denken en werken. De opdrachten en casuïstiek komen tot stand in samenwerking met het werkveld. Onze verbredende minors worden Engelstalig aangeboden. Alle NHTV-studenten kunnen hieraan deelnemen. De NHTV-brede minoren staan ook open voor vierdejaars studenten van andere instellingen. Als externe student kun je met vragen over de aanmeldprocedure, deadline en eventuele extra kosten met NHTV contact opnemen via minordesk@nhtv.nl

Hier vind je een overzicht van de verbredende minors die in 2018-2019 worden aangeboden.

Verdiepende minor

Volg je een verdiepende opleidingsminor bij NHTV, dan verdiep je je kennis en vaardigheden door je verder te specialiseren in je eigen vakgebied. Deze minors zijn speciaal ontwikkeld voor NHTV-studenten die een opleiding volgen binnen het betreffende vakgebied. NHTV-studenten die een verwante opleiding volgen, worden onder bepaalde voorwaarden ook toegelaten. De opleidingsminoren staan in principe niet open voor studenten van andere instellingen, met uitzondering van een aantal instellingen waarmee de academies afspraken hebben voor onderlinge uitwisseling binnen het eigen domein.

Het minoraanbod van NHTV Breda wordt ieder jaar opnieuw bekeken. Een compleet overzicht van de verbredende én verdiepende minors, die je binnen jouw opleiding kunt volgen, vind je onder de betreffende opleidingsinformatie op onze website. Bij vragen kun je contact opnemen via minordesk@nhtv.nl.