Afstuderen

Na het afronden van je minor, ga je in de laatste fase werken aan een afstudeerscriptie waarbij je voor een opdrachtgever of over een zelf gekozen onderwerp een onderzoek uitvoert en hierover een scriptie schrijft.

Afstuderen binnen een leerbedrijf

NHTV biedt de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met een jaar werkervaring bij één van de leerbedrijven. Je werkt 3 dagen per week voor het leerbedrijf en 2 dagen aan je afstudeeropdracht. Of je start je eigen onderneming. Een bijkomend voordeel van deze manier van afstuderen is dat je veel contacten maakt in het werkveld.

Newways

Bij het leerbedrijf Newways krijg je de kans om het gehele vierde studiejaar bezig te zijn met het organiseren en uitvoeren van studiereizen, evenementen en congressen voor zowel interne als externe opdrachtgevers.

Als lid van het Newways team, dat uit 12 tot 14 studenten bestaat, organiseer je deze activiteiten van begin tot eind. Je overlegt met de opdrachtgever, neemt contact op met leveranciers, onderhandelt over prijzen, stelt een programma vast, verzorgt alle communicatie naar de deelnemers en je bent meestal ook aanwezig bij de uitvoering.

Een onderdeel van Newways is Newways TravelDesk dat de zakenreizen voor mederwerkers van NHTV boekt. 

YTP@Work

Binnen het leerbedrijf Young Tourism Professionals @ Work, (YTP@Work) werken  studenten het gehele jaar aan opdrachten uit het bedrijfsleven. Recente opdrachtgevers zijn Rikja Travel, Den Haag Marketing, de Keukenhof. Ook kleinere toeristische of ondernemingen zoals CampingMonkey, Silver Beach resort in Egypte en Leisure Port Limburg zijn opdrachtgevers. Deze opdrachten kunnen variëren van een customer journeyonderzoek en advies tot het creëren, verbeteren en/of analyseren van de online marketing en communicatiestrategie. Je werkt met minimaal 2 studenten aan een opdracht.  Het YTP@work team bestaat uit 10 tot 14 studenten.

Naast het werken aan de opdrachten ben je met je team verantwoordelijk voor MIYO-deals, een online platform met de beste deals voor studenten.

Lees meer op www.ytp-at-work.nl

Een eigen leerbedrijf

Tot slot kun je afstuderen met een eigen leerbedrijf. Onder begeleiding van een docent start je een eigen bedrijf op. Dat is hard werken, maar ondernemers worden gekenmerkt door passie en het niks liever willen dan eigen baas zijn. Als je jezelf hierin herkent, is dit de uitdaging bij uitstek.