Attractions & Theme Parks Management

Inhoud

Een van de belangrijkste factoren voor succes voor deze bedrijfstak is het vermogen om te blijven vernieuwen. In deze track leer je de markt te doorgronden en businessmodellen ontwikkelen voor nieuwe producten of diensten bij bestaande attracties. Je leert hoe je de bezoekersbeleving kunt vergroten en krijgt inzicht in marketing, financiën, personeelsplanning, hospitality en veiligheid. Als toekomstig attractiemanager ontwikkel je tevens vaardigheden zoals communiceren, netwerken en onderhandelen. De opdrachten waaraan je werkt, komen uit de praktijk. Ook krijg je de mogelijkheid om stage te lopen bij toonaangevende parken zoals Walt Disney World Resort in Orlando en de Efteling.

Toekomstig werkveld

Afgestudeerden van de track Attractions & Theme Parks Management kunnen aan de slag bij attractieparken, dierentuinen en waterparken, maar ook bij kleinere dagattracties. Hierbij kun je bijvoorbeeld een functie vervullen als operationeel manager, marketeer of projectmanager. Buiten Nederland zijn de mogelijkheden helemaal eindeloos. Heb je internationale ambities, dan zit je bij deze track op de juiste plek.

Deze track wordt aangeboden in het Engels.

Freek koos voor de richting Theme Parks!

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze sector, dan is de beste opleiding in Breda en moet je zeker geen andere opleiding kiezen!

Lees hier zijn hele verhaal!   

Video

In deze Engelstalige video vertelt coördinator Joyce Krielen meer over de richting Attractions & Theme Parks Management.

Interested?

Discover more about Attractions & Theme Parks Managemen on their own website: Discover Attractions & Theme Parks Management