Recreation & Hospitality

Ben je ondernemend, servicegericht, commercieel en creatief? Dan past de richting Recreation & Hospitality perfect bij jou!

Wat leer je?

Je maakt uitgebreid kennis met de (internationale) recreatieve gastvrijheids industrie en leert de moderne gast nader kennen. Je verkrijgt kennis en inzicht in de bedrijfsvoering van een onderneming en leert hoe je als succesvolle manager een bedrijf moet runnen. Je gaat aan de slag met onderwerpen als leiderschap, personeel, financiën, bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen. Je leert hoe je betekenisvolle belevingen kunt creëren om een optimale guest experience te realiseren. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van leiding geven, gastgericht en dienstverlenend handelen en denken vanuit commercieel perspectief.

Welke modules volg je?

Naast de 6 algemene modules volg je 6 modules die specifiek horen bij deze richting:

  • Awareness in Recreation & Hospitality (Wat vraagt de recreatieve gastvrijheidssector van jou als gastvrijheidsmanager?)
  • Leadership and foundation in Recreation & Hospitality (Hoe wordt een bedrijf uit de recreatieve gastvrijheidssector succesvol?)
  • Touchpoint People in Recreation & Hospitality (Is personeel voor de gastvrijheidsmanager de meest bepalende factor in de recreatieve gastvrijheidssector?)
  • Touchpoints Setting and Process in Recreation and Hospitality (Hoe richt de gastvrijheidsmanager een bedrijf uit de recreatieve gastvrijheidssector optimaal in?)
  • Pricing in Recreation & Hospitality (Hoe prijsbewust is de gastvrijheidsmanager in de recreatieve gastvrijheidssector?)
  • Self awareness in Recreation& Hospitality (Ben jij een echte gastvrijheidsmanager?)

Welke bedrijven passen bij deze richting?

Bedrijven uit de (internationale) recreatieve gastvrijheidssector die verblijf- en/of dagrecreatieve voorzieningen aanbieden. Bijvoorbeeld Ardoer campings, Center Parcs, Disneyland (resorts), Efteling (resorts), Kennemer duincampings, Landal GreenParks en Roompot vakantieparken.

Video

In deze video vertelt coördinator Harm Ijben meer over de richting Recreation & Hospitality.