Simone liep stage bij Transavia.

'Gedurende mijn stage bij de communicatieafdeling van Transavia heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb de Manager Communicatie Events ondersteund bij diverse afwisselde werkzaamheden; van vooraf meehelpen bij het organiseren van een event tot het schrijven van de evaluatie en natuurlijk zelf aanwezig zijn bij het event. Naast de diverse werkzaamheden, heb ik ook een bedrijfsopdracht gedaan over het studiereizenbeleid, zodat ik net wat meer de diepte in kon duiken om nog meer kennis op te doen.

Binnen de luchtvaartmaatschappij Transavia zijn er veel verschillende afdelingen, medewerkers en processen. Ik heb veel meegekregen en geleerd over de verschillende facetten binnen het bedrijf. Dit heeft mij zowel op professioneel vlak als op persoonlijk vlak erg ontwikkeld.

De interessante projecten en leuke collega’s gaven me elke dag extra energie en enthousiasme. Daardoor kon ik me tijdens mijn stage voor de volle 200% inzetten en kreeg ik daar enorm veel positiviteit voor terug. De stage was voor mij een ontzettend waardevolle, leerzame en vooral leuke periode!'

Simone Grimbergen
Student Management Toerisme

Lees meer verhalen van studenten en alumni van de studie Tourism Management.