NHTV viert haar 50e verjaardag

Collegejaar 2016-2017 is een feestjaar; NHTV bestaat 50 jaar. Het hele collegejaar staat in het teken van dit jubileum. Onze gebouwen zijn versierd en er vinden verschillende evenementen plaats, zoals NHTV’s Festival Week in mei 2017 (met onder meer een studenten- en alumnifeest). We zijn het feestjaar gestart op 1 september met de opening van het jubileumjaar in de Grote Kerk van Breda en de presentatie van het NHTV-jubileumboek.

50 jaar NHTV

In de afgelopen 50 jaar groeide de hogeschool uit tot een hoger onderwijsinstelling die door de hoge kwaliteit zowel in Nederland als internationaal wordt gezien als gerenommeerde kennisinstelling. Al jaren staat NHTV Breda in de top-3 van de beste hogescholen van Nederland en krijgt NHTV internationale erkenning van de World Tourism Organization, de World Leisure Organization en de International Facility Management Association.

NHTV heeft op dit moment vier locaties in Breda, zo'n 7.700 studenten uit meer dan 90 landen, 17 opleidingen in acht vakgebieden en meer dan 28.000 alumni. NHTV is meer dan een hogeschool. Het is de enige hbo-instelling in Nederland die naast hbo-opleidingen ook wetenschappelijk onderwijs (wo) aanbiedt.

Meevieren?

Wil je ons jubileumjaar meevieren, volg ons dan op Facebook. Hier delen we elke dag een kort filmpje met een persoonlijk NHTV-verhaal van een student, afgestudeerde of docent. Ook nieuws en events vind je op onze Facebookpagina.

Volg het jubileumjaar op onze Facebookpagina
Bekijk alle NHTV-verhalen op stories.nhtv.nl