Tijdens de Reiswerk en NHTV Masterclass, op de 1e vakdag van de Vakantiebeurs, verzorgt Internationaal TEDx-spreker, bijzonder hoogleraar, friskijker en trendwatcher Ruud Veltenaar een uniek inspiriment dat garant staat voor de nodige brainwaves. 

Dé smaakmaker van het ANVR-congres 2017 heeft een messcherpe visie op het onderwerp verandering en wat dit betekent voor jou als reisprofessional. In een uur tijd biedt hij concrete handvatten over hoe om te gaan met diepgaande transformatie en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere jij en een betere wereld. 

Tijd om afscheid te nemen van belemmerende overtuigingen die onze innerlijke leider beperkingen oplegt. Want iedereen is een leider en iedereen heeft een taak in deze veranderende toekomst. Durf jij de uitdaging aan?

Laat jezelf samen met honderden vakgenoten verwonderen door de wereld van technologie & trends, self empowerment en verandering en verlaat de zaal met een happy state of mind. Je bent van harte welkom!

Tijd en locatie 

Dinsdag 9 januari 2018
15.00 - 16.00 uur
Mission zaal - Jaarbeurs, Utrecht

Programma 

15.00 - 15.05 Opening door Frank Oostdam
15.05 - 16.00 Inspiriment door Ruud Veltenaar
16.00 - 16.30 Netwerkgelegenheid en borrel

Inschrijving 

Schrijf je gratis in op www.reiswerk.nl/masterclass
Doe het wel snel, want vol = vol!

Wanneer je denkt dat je collega's deze Masterclass ook interessant vinden, dan hebben we ook een Save the Date om door te sturen. Download de pdf hier

LET OP: Toegang Vakantiebeurs
Om tijdens de Vakdagen toegang te krijgen tot de Jaarbeurs moet je jezelf registreren als vakbezoeker. Je kunt dat meteen bij het inschrijven op reiswerk.nl regelen. Kun je onverhoopt toch niet komen? Meld je dan even af op www.reiswerk.nl/masterclass. De zaal kent een maximum aantal zitplaatsen. Als jij je afmeldt, geef jij een collega reisprofessional de kans de Masterclass bij te wonen.

NHTV Executive Education
is de opleider voor de professionals van gastvrij Nederland. We bieden (maatwerk)opleidingen voor de reisindustrie, leisure, hotel, media en verkeer & vervoer. Neem een kijkje op onze website www.nhtv-execedu.nl. Graag tot ziens op de Vakantiebeurs.