Onderzoek

NHTV Next doet onderzoek voor externe opdrachtgevers, gebruikmakend van de kennis aanwezig binnen NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Onderstaand vind u enkele voorbeelden van projecten die NHTV Business heeft uitgevoerd.

BikePrint

BikePrint is een binnen de academie voor Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda ontwikkelde tool voor het in kaart brengen van fietsmobiliteit. Op basis hiervan kan beleidsvoorbereiding en planning plaatsvinden. De Applicatie is inmiddels ingezet door de Provincie Limburg, Gemeente Amsterdam en Nationale Fiets Teldagen.

 

Gamification warehouses K+N


NHTV Next werkt samen met Tilburg University, de academie voor Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit van NHTV internationale hogeschool Breda en Atlantis Games BV aan de gamification van orderpick processen in de K+N warehouses. De intentie is het portfolio aan logistieke games verder uit te breiden om een breed aanbod voor deze sector te ontwikkelen.

 

Planner 2.0

Dit is een trainingsprogramma voor professionals in de logistiek sector. Het programma wordt verzorgd door de academie voor Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit van NHTV internationale hogeschool Breda in samenwerking met BoostLogics en is inmiddels voor een breed scala aan bedrijven uitgevoerd.

 

Logistic Talent Incubator

Dit is een trainingsprogramma voor professionals in de logistieke sector. Zij wordt uitgevoerd door de academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit van NHTV in samenwerking met BoostLogics en Venturn.