Opleidingen voor professionals

NHTV Business biedt cursussen en trainingen voor professionals waarin klant- en gastbeleving centraal staan. Onze executive opleidingen worden gegeven door ervaren experts en zijn waardevol voor zowel young professionals als senior managers.

Cursussen en trainingen

NHTV Business biedt een vast opleidingsaanbod waarin de programma’s zijn gebaseerd op actuele onderwerpen uit de werkvelden van Toerisme, Leisure & Events, Hotel, Facility, Games, Media, Logistiek en Built Environment. Door de praktische insteek van de manier van lesgeven kunt u de kennis direct in uw dagelijkse werk toepassen.

Voorbeelden uit ons vaste aanbod:

Bekijk het volledige overzicht van de executive opleidingen van NHTV Business 

Maatwerk

Daarnaast kan NHTV Business op basis van specifieke vragen of behoeften van uw organisatie een studieprogramma op maat ontwikkelen binnen de kennisgebieden van Toerisme, Leisure & Events, Logistiek, Hotel, Facility, Games, Media en Built Environment. Onze maatwerkprogramma's zijn sterk praktijkgericht. Ze leiden tot deskundige medewerkers met leidinggevende kwaliteiten die bijdragen aan het succes van uw organisatie.

Contact

Wilt u meer weten over onze executive cursussen en trainingen? Of heeft u interesse in een opleidingsprogramma op maat? Neem contact op met NHTV Executive Education om de mogelijkheden te bespreken.