Overzicht leerbedrijven

Toerisme

Newways
Kunt u hulp gebruiken bij de organisatie en de uitvoering van studiereizen, evenementen en congressen? Studenten van leerbedrijf Newways organiseren deze activiteiten van A tot Z. Zij overleggen met de opdrachtgevers, onderhouden contact met leveranciers, onderhandelen over prijzen, stellen een programma vast en verzorgen alle communicatie rondom het event. Ook draaien zij mee tijdens de uitvoering. U kunt contact opnemen met Newways via Sabine van Steen.

YTP@Work
Werkt u in de toeristisch-recreatieve sector? Door de dagelijkse drukte komt u misschien niet toe aan een gedegen onderzoek of analyse om uw nog klantgerichter te kunnen werken. Studenten van leerbedrijf Young Tourism Professionals@Work, afgekort als YTP@Work, kunnen u hierbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan creatie, verbetering of analyse van een product, het opzetten van een online marketing- en communicatiestrategie, social media strategie of het onderzoeken van de customer journey. U kunt contact opnemen met YTP@Work via telefoonnummer 076 – 5332344 of via e-mail met Maike van Breda.

Hotel en Facility

Sibelicious
Zoekt u een toplocatie voor een vergadering, evenement, borrel of diner? En zoekt u een partij die dit tot in de puntjes kan organiseren? Dan kunt u leerbedrijf Sibelicious inschakelen. Hier ontwikkelen studenten van de Hoge Hotelschool Breda en de opleiding Facility Management vaardigheden door het runnen en managen van een eigen gastvrijheidsbedrijf. Het leerbedrijf bestaat uit een restaurant met moderne keukenfaciliteiten, diverse meeting rooms, een Coffee Corner, een wijn- en spijslokaal en een Grand Café. Ieder jaar wordt een groot aantal events door het studenten team van Sibelicious georganiseerd, voor interne en externe klanten.