Stage, afstuderen en projecten Leisure & Events

Kunt u hulp gebruiken van NHTV-studenten die een leisure-opleiding volgen? Onze studenten zijn breed opgeleid en zijn inzetbaar in de vrijetijdssector. Zij kunnen bijvoorbeeld opdrachten uitvoeren op het gebied van marketing, het organiseren van evenementen en beurzen, conceptontwikkeling en –uitvoering en PR-werkzaamheden.

Beschikbaarheid studenten

De eerstejaars NHTV-studenten van de opleidingen Leisure zijn beschikbaar voor kortlopende opdrachten, variërend van enkele uren tot enkele weken. Deze opdrachten worden naast het reguliere lesprogramma uitgevoerd. Verder zijn de studenten tijdens hun derde studiejaar beschikbaar voor een praktijkstage van 20 tot 40 weken en in het vierde studiejaar voor een afstudeeronderzoek van circa 20 weken.

Contact

Heeft u een concrete opdracht of wilt u nog sparren over de beste vorm van samenwerking? We hebben altijd een professional die met u meedenkt. Neem telefonisch contact met ons op via 076 - 533 24 90 of stuur een mail naar businessdesk@nhtv.nl.

'NHTV-studenten geven net dat tikkeltje meer'

Benieuwd waarom Anik van Bellegem, voormalig general manager Bierbrouwerij De Koninck, zo enthousiast is over studenten Leisure bij NHTV? Lees hier meer.