Alumni Get Together in Berlin

Save the date: 7 March. Reconnect with your NHTV classmates in Berlin! Long time no see?! It is time to reconnect! Like last year, NHTV will organize an Alumni Get Together in Berlin.

Arend Hardorff (directeur Academy for Leisure, NHTV Breda) en Olaf Vugts (directeur Imagineering van de Efteling) tekenden het partnerschap in de Efteling.

NHTV Breda en de Efteling bekrachtigen samenwerking

15 december 2017 - NHTV Breda en de Efteling hebben vandaag een nieuwe overeenkomst getekend om hun samenwerking te bekrachtigen. Arend Hardorff (directeur Academy for Leisure, NHTV Breda) en Olaf Vugts (directeur Imagineering van de Efteling) tekenden het partnerschap vanmiddag in de Efteling.

NHTV ontwikkelt verhaallijn voor kantoor Kerstman in Lapland

Wie aan Lapland denkt, denkt aan de prachtige landschappen waarin je tochten kunt maken op sneeuwscooters of hondenslede en natuurlijk aan de Kerstman! Vanaf de jaren 80 is de stad Rovaniemi (gelegen op de poolcirkel in Lapland) bekend als dé thuisbasis van de Kerstman. Santa’s Office is inmiddels uitgegroeid tot een grote toeristische attractie. NHTV is als kennisinstituut op het gebied van gastvrijheid, toerisme en leisure en met brede ervaring op het gebied van storytelling ingeschakeld een nieuw concept rondom het Hoofdkantoor van de Kerstman te bedenken en uit te werken.

Nederlandse ambassadeur bezoekt NHTV-studenten in Qatar

12 december 2017 - De ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Qatar, H.E. Dr. Bahia Tahzib-Lie, heeft een bezoek gebracht aan Trimoo Parks in Qatar. Hier werd zij geïnformeerd over de samenwerking tussen Trimoo Parks en NHTV Breda. Zij ontmoette ook het team van negen NHTV-studenten die werken aan een nieuw concept als toekomstige uitbreiding voor het family entertainment centrum Juniverse voor hun vierdejaarsminor Storytelling & Consumer Experiences.

NHTV Breda tekent samenwerkingsverband met Rijkswaterstaat

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gaat nauw samenwerken met de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit van NHTV Breda. De komende 3 jaar gaan het Ministerie en NHTV samen werken aan kennisuitwisseling en -ontwikkeling voor actuele vraagstukken rondom verkeer en duurzame mobiliteit. De partners hebben daartoe een overeenkomst getekend.

Liempde - Pontje bij Groot Duijfhuis - Kees Beekmans Fotografie

Elisabeth Minnemann nieuwe bestuursvoorzitter NHTV

Met ingang van 1 april 2018 treedt Elisabeth Minnemann aan als de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van NHTV Breda University of Applied Sciences.

NHTV hotel student Marieke Vreeken participated in the nomination for the Innovation award 2017

NHTV hotel student Marieke Vreeken participated in the nomination for the Innovation award 2017 last Thursday 30th of November in hotel Casa Amsterdam.

Liempde - Pontje bij Groot Duijfhuis - Kees Beekmans Fotografie

Unieke samenwerking VisitBrabant, NHTV Breda en de Efteling

Hoe zorg je ervoor dat families uit Nederland, Duitsland en België vaker en langer een bezoek brengen aan Noord-Brabant? In opdracht van VisitBrabant werkt NHTV Breda samen met de Efteling aan een verhaallijn, om bovenstaande uitdaging aan te pakken.

NHTV lanceert samen met Ministerie portal voor mobiliteitsmanagement

Het lectoraat Mobiliteitsmanagement aan NHTV Breda lanceert samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een portal waarin antwoord wordt gegeven op dé 100 vragen rond Mobiliteitsmanagement.

Internationale erkenning voor innovatie Cyclespex van NHTV Breda

De Virtual Reality fietssimulator (Cyclespex), ontwikkeld door NHTV Breda, is finalist geworden bij de World Smart City Awards 2017 in Barcelona. De fietssimulator werd geprezen om de innovatieve onderzoeksmethode en om het feit dat de burger zelf centraal staat. Eerder dit jaar was Cyclespex ook al één van de winnaars van de ‘European Transport Innovation Challenge 2017’ in Straatsburg. Hiermee staat de innovatie fietssimulator definitief op de internationale kaart.