Alumni Get Together in Berlin

Save the date: 7 March. Reconnect with your NHTV classmates in Berlin! Long time no see?! It is time to reconnect! Like last year, NHTV will organize an Alumni Get Together in Berlin.

NHTV tekent samenwerkingsverband met Vialis

Koninklijke VolkerWessels onderneming Vialis gaat nauw samenwerken met de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit van NHTV Breda. De komende 3 jaar gaan Vialis en NHTV samenwerken aan kennisuitwisseling en -ontwikkeling voor actuele vraagstukken rondom Smart Mobility, Intelligent Transport Systems en Mobiliteitsmanagement. De partners hebben daartoe vandaag een overeenkomst getekend.

logo EFMD Global Network

NHTV member of the EFMD Global Network Association

7 February 2018 - As NHTV is always seeking for innovative cross-disciplinary connections and partnerships, we are very proud to announce that we have become member of the European Foundation for Management Development (EFMD). The EFMD Global Network aims to develop relationships among higher education institutions and work towards improving the quality of management education and development worldwide.

Opleidingen Hotel en Facility Management NHTV houden grote bedrijvenmarkt

Op donderdag 22 februari vindt de vierde editie plaats van de jaarlijkse Company Market bij de opleidingen Hotel Management en Facility Management van NHTV Breda University of Applied Sciences. Tijdens dit evenement ontvangen de opleiding Hotel Management en de opleiding Facility Management rond de 45 prominente bedrijven. Deze dag is voor NHTV-studenten een uitgelezen kans om op zoek te gaan naar een uitdagende stageplek of een toekomstige werkgever.

What happened last weekend at NHTV...

The Global Game Jam® (GGJ) is the world's largest game jam event (game creation) taking place around the world at 804 physical locations with 11 separate locations in the Netherlands. Think of it as a hackathon focused on game development.

Arend Hardorff (directeur Academy for Leisure, NHTV Breda) en Olaf Vugts (directeur Imagineering van de Efteling) tekenden het partnerschap in de Efteling.

NHTV Breda en de Efteling bekrachtigen samenwerking

15 december 2017 - NHTV Breda en de Efteling hebben vandaag een nieuwe overeenkomst getekend om hun samenwerking te bekrachtigen. Arend Hardorff (directeur Academy for Leisure, NHTV Breda) en Olaf Vugts (directeur Imagineering van de Efteling) tekenden het partnerschap vanmiddag in de Efteling.

NHTV ontwikkelt verhaallijn voor kantoor Kerstman in Lapland

Wie aan Lapland denkt, denkt aan de prachtige landschappen waarin je tochten kunt maken op sneeuwscooters of hondenslede en natuurlijk aan de Kerstman! Vanaf de jaren 80 is de stad Rovaniemi (gelegen op de poolcirkel in Lapland) bekend als dé thuisbasis van de Kerstman. Santa’s Office is inmiddels uitgegroeid tot een grote toeristische attractie. NHTV is als kennisinstituut op het gebied van gastvrijheid, toerisme en leisure en met brede ervaring op het gebied van storytelling ingeschakeld een nieuw concept rondom het Hoofdkantoor van de Kerstman te bedenken en uit te werken.

Nederlandse ambassadeur bezoekt NHTV-studenten in Qatar

12 december 2017 - De ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Qatar, H.E. Dr. Bahia Tahzib-Lie, heeft een bezoek gebracht aan Trimoo Parks in Qatar. Hier werd zij geïnformeerd over de samenwerking tussen Trimoo Parks en NHTV Breda. Zij ontmoette ook het team van negen NHTV-studenten die werken aan een nieuw concept als toekomstige uitbreiding voor het family entertainment centrum Juniverse voor hun vierdejaarsminor Storytelling & Consumer Experiences.

NHTV Breda tekent samenwerkingsverband met Rijkswaterstaat

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gaat nauw samenwerken met de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit van NHTV Breda. De komende 3 jaar gaan het Ministerie en NHTV samen werken aan kennisuitwisseling en -ontwikkeling voor actuele vraagstukken rondom verkeer en duurzame mobiliteit. De partners hebben daartoe een overeenkomst getekend.

Liempde - Pontje bij Groot Duijfhuis - Kees Beekmans Fotografie

Elisabeth Minnemann nieuwe bestuursvoorzitter NHTV

Met ingang van 1 april 2018 treedt Elisabeth Minnemann aan als de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van NHTV Breda University of Applied Sciences.