NHTV studenten presenteren beste games tijdens Showcase dag

De studenten van de opleiding Internationaal Game Architecture and Design (IGAD) aan NHTV Breda staan bekend om hun goede prestaties binnen de game-industrie. In de middag van 6 juli 2017 tonen ze daarom graag weer hun projecten tijdens de Showcase dag. De locatie van deze dag is NHTV, Mgr. Hopmansstraat in Breda.

NHTV werkt nauw samen met de game-industrie. Tijdens de Showcase dag presenteren de studenten hun beste games en afstudeerprojecten aan het werkveld. Er zijn studenten van alle studiejaren, en de games en projecten zijn heel divers. Bezoekers kunnen deze dag alle tentoongestelde games ook daadwerkelijk zelf uitproberen. Er zal ook een art-expositie zijn om de andere kant van onze opleiding te belichten en om de duimen de nodige rust te geven.

NHTV Games op Utomik

Op het platform Utomik kun je een paar van de beste NHTV games vinden. Het NHTV University games channel is te vinden via de Utomik player die beschikbaar is op www.utomik.com. Utomik geeft NHTV-studenten de kans om ervaring op te doen met het hele proces dat komt kijken bij het lanceren van een game. En wat misschien wel het belangrijkste is, het geeft hen een kans om als eerste de games te beleven die ze zelf gecreëerd hebben.

Enkele voorbeelden van games gemaakt door NHTV-studenten:

https://www.utomik.com/games/bar-bury-em/

https://www.utomik.com/games/blank-slate-2/

https://www.utomik.com/games/heroes-heretics/