Opleiding Hotel Management NHTV behaalt hoge score bij UNWTO TedQual certificering

De opleiding Hotel Management van NHTV, Breda.

De opleiding Hotel Management van NHTV, Breda.

De bacheloropleiding International Hotel Management van NHTV Breda heeft wederom de UNWTO TedQual certificering behaald voor de komende vier jaar. NHTV heeft een hoge score in de ‘first category’, te weten 89.2 procent.

De academie is er trots op dat de Themis Foundation van de World Tourism Organization (UNWTO) heeft verklaard dat NHTV Breda de procedure voor vernieuwing van de UNWTO TedQual certificering met succes heeft doorlopen.

Hoge score

De hotelopleiding van NHTV kreeg het certificaat ter erkenning van de kwaliteit van deze opleiding. Het certificaat is geldig voor een periode van vier jaar; tot 14 maart 2021. De academie heeft een totale score van 89,2% behaald. Een hoge score, zeker vergeleken met andere hogescholen die normaal gesproken een score tussen de 65% en 85% behalen. Een score die garant staat voor certificering voor respectievelijk 1, 2 of 3 jaar.

Certificering voor vier jaar

Certificering voor vier jaar is uitzonderlijk, omdat hiervoor in principe een score van 90% of hoger nodig is. Met de score van 89,2% heeft de academie haar positie weten te verbeteren tot ‘first category’, in goed gezelschap van Surrey University en Hong Kong Poly University.

Lees meer over het systeem van de UNWTO TedQual certificering.