Huidige projecten van de deelnemende organisaties

De onderzoeksgroepen die onderdeel vormen van P&GotM: Mobility Management (SLM), Professorship of Applied Games (ADE), Innovation & Society, en Centre for Sustainable Tourism & Transport (CSTT, Academie voor Toerisme). Samen hebben ze een aantal kwaliteiten die de basis vormen van het werk, dat door de groep ontwikkeld is.

Voorbeelden daarvan zijn:

  • SLM heeft een sterke positie op de consultancymarkt door het ontwikkelen van instrumenten en samenwerking met verschillende partners zoals het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM), de provincie Noord-Brabant en de Erasmus Universiteit Rotterdam.
  • CSTT (Academy for Tourism) is een internationaal erkend en reeds lang gevestigd centrum vanwege het hoge niveau van toegepaste en wetenschappelijke output, internationale projecten, bijdrage aan internationaal bestuur en relaties met andere befaamde onderwijsinstituten.
  • ADE heeft een sterke positie in nieuwe technologische ontwikkeling vanwege haar expertise van warehousing, virtual reality, virtueel toerisme en gaming, kustvaart- en oceaanplanning.