Discover NHTV

NHTV Breda is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs met vier locaties in Breda, zo'n 7.700 studenten uit meer dan 60 landen en bijna 700 medewerkers.

NHTV biedt hoger onderwijs op het gebied van:

  • Games & Media
  • Hotel
  • Facility
  • Logistiek
  • Built Environment
  • Toerisme & Leisure

In de vakgebieden toerisme en vrije tijd zijn er ook wetenschappelijke bachelors. Vwo’ers en mbo’ers kunnen kiezen voor een verkorte hbo-bachelor. NHTV biedt ook verdiepende en verbredende honourstrajecten aan en, voor doorstromers en professionals, masters, trainingen en cursussen.

NHTV is sterk internationaal georiënteerd en ontwikkelt onderwijs en kennis vanuit de thema’s cross-cultural understanding, social responsibility, imagineering en ondernemerschap.

Kwaliteit in een internationale setting

Het grootste deel van de opleidingen wordt in het Engels verzorgd. NHTV trekt buitenlandse docenten aan en bijna 13% van de studenten is afkomstig uit het buitenland. Er is veel aandacht voor internationaal zakendoen en internationaal samenwerken, zowel vanuit een sociaal en cultureel perspectief als vanuit de economische dimensie. De culturele mix zorgt voor ruimdenkende, nieuwsgierige en wereldwijze studenten. Internationale erkenning van onder meer de UN World Tourism Organization, de World Leisure Organization en de International Facility Management Association onderstreept de kwaliteit van het internationale onderwijs.

Infographic

Discover NHTV in de infographic.