Goed verzekerd

Als medewerker van NHTV kun je gebruikmaken van een collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea. Dit is niet verplicht. Je kunt ook voor een andere maatschappij kiezen. Iedere medewerker ontvangt  een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 25,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Kies je bij Zilveren Kruis Achmea voor een aanvullend pakket van minimaal drie sterren, dan krijg je een korting op dat extra pakket.

NHTV heeft voor haar medewerkers een extra inkomensverzekering (Loyalis-IPAP) afgesloten voor het geval een medewerker tijdens zijn dienstverband bij NHTV gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt. Deze verzekering is gratis voor alle medewerkers van NHTV en garandeert inkomensbehoud tot 70% van het salaris bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

Verder heeft NHTV met Centraal Beheer Achmea de afspraak gemaakt dat medewerkers een korting krijgen op verzekeringen en andere financiële producten.

Bij Loyalis kun je o.a. een verzekering afsluiten ter aanvulling op de algemene nabestaandenwet (ANW). Het verzekeringspakket van Loyalis sluit aan op de voorzieningen van ABP.  Als je Loyalis daartoe machtigt kunnen zij informatie over je toekomstige inkomenssituatie (pensioen, arbeidsongeschiktheid, nabestaanden) verwerken in een zogenaamde inkomensvooruitblik, die jaarlijks toegestuurd wordt.