Werk, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling

Pleasure in the job…

… puts perfection in the work! Plezier in het werk is belangrijk. Net zoals een goede balans tussen privé en werk. Bij NHTV heb je veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten. In veel gevallen kun je in deeltijd werken. Met je leidinggevende bespreek je op welke manier je jouw werk wilt aanpakken en hoe je het aantal werkuren over het jaar verdeelt. Je kunt kiezen voor een werkweek van 40, 38 of 36 uur. Op deze manier heb je zelf invloed op de verspreiding van jouw verlofdagen over het jaar. Het aantal verlofdagen bij een fulltime dienstverband op basis van een 40–urige werkweek is 53,5.
Je kunt je eigen werktijden flexibel indelen. Goed om te weten is dat de cao-hbo een 8-urige werkdag voorschrijft en dat de verlofdagen van onderwijsgevend personeel in principe gekoppeld zijn aan de schoolvakanties. In bijzondere gevallen kun je hiervoor dispensatie aanvragen.

Talenten benutten

De ambities van NHTV (pdf) bieden volop ontwikkelingskansen voor jou als medewerker. We stimuleren je graag om jouw kwaliteiten optimaal te ontwikkelen en in te zetten, zodat je plezier in je werk houdt. Samen met je leidinggevende bespreek je jouw loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden en je opleidingswensen. Afspraken maak je samen in de HRM-cyclus. Voor een deel worden trainingen en coaching in huis verzorgd door NHTV School for Creative Education.

Vanuit concrete behoeften die medewerkers hebben, organiseert NHTV School for Creative Education diverse cursussen en activiteiten die jou de mogelijkheid geven kennis up-to-date te houden en (nieuwe) competenties en vaardigheden te trainen. Ook organiseert zij de introductie voor nieuwe medewerkers, cursussen didactische bekwaamheid (verplicht voor onderwijsgevenden) en Engels (Cambridge Certificate in Advanced English, C-1 niveau verplicht voor onderwijsgevenden en studiebegeleiders).