NHTV Way of Life

Openheid, nieuwsgierigheid, innovatief vermogen, het durven volgen van intuïtie en out of the box denken. Dat is de kracht van de NHTV’er en de essentie van de NHTV Way of Life

NHTV’ers zijn dynamische mensen met een internationale scope. De kern van de internationalisering ligt in het onderwijs. Studenten worden voorbereid op een loopbaan in een internationale context. Het curriculum is voor een groot deel Engelstalig, opdrachten zijn veelal internationaal georiënteerd en studenten, maar ook medewerkers kunnen volop ervaring opdoen in het buitenland. NHTV trekt buitenlandse professionals aan en bijna 13% van de studenten is afkomstig uit het buitenland. Er is veel aandacht voor internationaal zakendoen en internationaal samenwerken, zowel vanuit een sociaal en cultureel perspectief als vanuit de economische dimensie. De culturele mix zorgt voor ruimdenkende, nieuwsgierige en wereldwijze studenten en medewerkers.

Ontmoetingsplaats voor talenten

Alle ontmoetingen staan in het teken van kennis verwerven, ontwikkelen en delen, maar meer nog van inspireren en geïnspireerd worden. Docenten en begeleiders werken vaak parttime in de branche en volgen de dynamiek van het vak op de voet, zien kansen en spelen snel op ontwikkelingen in. NHTV is naast een internationale onderwijsinstelling vooral ook een kennisinstelling. Dit biedt volop ontwikkelingskansen voor jou als medewerker. Speciaal voor medewerkers is de NHTV School for Creative Education die je stimuleert en inspireert met professionele trainingen, cursussen en workshops.