Sollicitatieprocedure

Bij NHTV zien we solliciteren vooral als kennismaken met elkaar om, wanneer er een wederzijdse klik is, contact te blijven houden en direct óf op langere termijn de samenwerking aan te gaan. Om dit te faciliteren begint het sollicitatieproces bij NHTV met een online sollicitatie via de vacaturepagina op onze website.

Je online sollicitatie wordt in ons systeem direct gekoppeld aan de vacature waarop je reageert, zodat de vacature-eigenaar direct bij jouw gegevens kan. Dit versnelt het sollicitatieproces aanzienlijk en je bent ervan verzekerd dat je sollicitatie tijdig bij de juiste persoon terechtkomt.

Wanneer de sollicitatietermijn gesloten is, worden alle reacties beoordeeld en volgt er een terugkoppeling. Wanneer aan een andere kandidaat de voorkeur wordt gegeven, ontvang je een bericht met daarin je eigen inlognaam en inlogcode. Wat je hiermee kunt lees je verderop bij ‘Talentpool’. Uiteraard kun altijd informeren naar de reden dat je niet bent uitgenodigd. Dit doe je door een mail te sturen naar HRM@nhtv.nl, onder vermelding van de vacaturenaam.

Als je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek, dan volgen er in principe nog twee gesprekken: een tweede sollicitatiegesprek en een aanstellingsgesprek. De uitnodiging voor een gesprek ontvang je per mail. Door op de link te klikken die in deze mail is opgenomen, kun je direct aangeven of je de afspraak accepteert of je kunt vragen of er contact wordt opgenomen om een andere datum te plannen.